«Арахісова паста — надзвичайно корисний продукт»: обираємо правильні солодощі під ялинку

паста мантека

Арахісова паста стала популярною на полицях наших супермаркетів відносно нещодавно, але багато хто зі споживачів до сих пір взагалі не знає навіщо її купувати, як використовувати і що корисного в цьому «шкідливому американському продукті». Ми вирішили розставити всі крапки над «і», поговоривши з одним із засновників ТМ Manteca — Володимиром Храмовим, який розповів нам про своє виробництво натуральної поживної арахісової пасти та чудові якості цього енергетичного продукту.

В однойменному магазині ТМ Manteca можна придбати не лише корисну пасту, а ще й корисні суперфуди, гранолу — товари, які стануть гідною альтернативою цукеркам, печиву та шкідливим тістечкам. Спеціально для тих, кого любимо і про кого піклуємося.

https://www.instagram.com/p/Bqwd1tClZHQ/

В який момент Ви для себе вирішили, що хочете відкрити магазин здорового харчування?

Насправді, ухил власне у здорове харчування стався і випадково, і свідомо одночасно. Почали ми з виробництва арахісової пасти — це надзвичайно корисний продукт, який завдяки унікальним властивостям є гіперпопулярним у всьому світі. В Україні він майже не відомий окрім прихільників ЗСЖ, а тому переважно арахісові пасти продаються у магазинах здорового харчування, еко-продуктів, вега-продуктів тощо. Відповідно переважна кількість наших клієнтів — саме такі магазини.

MANTECA — сімейний бізнес. Власники бізнесу — чоловік та дружина Анна та Володимир Храмови. В нашій парі є активний прихильних здорового харчування — Анна, яка є вегетаріанкою та практикуючим йоготічером. Отже, таке поєднання привело до самоутворення інтернет магазину із продуктами власного виробництва, які є якісними та натуральними.

Розкажіть про арахісові пасти і про користь, яку несе в собі цей продукт. Існує думка, що їх вживання сильно шкодить фігурі і у запеклих «зожніков» знаходиться під суворою забороною. Чим відрізняється ваша арахісова паста від своїх шкідливих аналогів?

Про корисні властивості арахісової пасти можна писати цілі статті. Ми спробуємо бути лаконічними. Вживаючи лише одну ложку пасти на день, ви отримаєте денну норму вітамінів, мікроелементів та клітковини, що постійно потребує організм людини. В пасті є фолієва кислота, яка сприяє оновленню клітин та кровотворенню. У складі арахісової пасти велика кількість ненасичених (хороших) жирів Омега, які допомагають зменшенню рівня холестерину у крові, величезна кількість антиоксидантів, що допомагають організму у боротьбі із захворюванням серця. Клітковина нормалізує перистальтику кишківника. Такой велике значення має наявність у складі унікального антиоксиданту ресвератрол, який запобігає старінню шкіри та використовується у всіх сучасних косметологічних «коктейлях молодості». Ми намагалися бути лаконічними, але концентрована корисність пасти набагато ширше, повірте.

В усьому світі одна столова ложки пасти зранку — це must-have для правильного початку дня — чи то з хлібом, чи то з хлібцем, чи то просто у кашу.

Жоден продукт сам по собі не може ані зашкодити, ані зробити диво. Збалансований спосіб життя із харчуванням, фізичними навантаженнями, психологічними настановами може вплинути позитивно на форму фігури та на життя взагалі. Ми виробляємо арахісові пасти з найкращих сортів аргентинського арахісу. Саме тому наша паста найкраща та найсмачніша! Ми не додаємо ніяких добавок (олій, гідрогенізаторів, різних Ешок тощо). Це — наша принципова позиція. Отже, з нашим продуктом ви отримаєте правдиву арахісову пасту.

В чому полягає процес виробництва пасти? Які смаки користуються найбільшою популярністю серед споживачів?

Виробництво досить складний, багатоетапний процес. Якщо в двох словах — то на спеціальному обладнанні ми так дрібно перемелюємо арахіс, що виділяється власна внутрішня олія, що і робить продукт пластичним. Це на рівні наночасток.

Найбільшим попитом користується класична паста, підсолена кранч та паста із чорним шоколадом. Хоча решта паст теж не пасуть задніх.

Серед вашого асортименту є суперфуди. Існує думка, що щоденне вживання в їжу суперфудів знижує ризик хронічних захворювань і попереджає багато хвороб. Чи це правда?

Так, це правда. Але ми хочемо нагадати, що самі по собі ніякі суперфуди не можуть і не зроблять дива — лише комплексний збалансований спосіб життя може привести до бажаних результатів. Крім того, хочемо застережити: вживати суперфуди треба після вивчення їх властивостей та консультацій із дієтологом. Деякі з суперфудів мають критичні добові норми — гуарана, наприклад.

Наскільки це складно — приготувати ідеальну гранолу? Скільки всього смаків граноли ви пропонуєте?

Складно і ні одночасно. Це питання старанності та любові до своєї справи. Ми розробили власний рецепт сиропа та обсмажки. Сподіваємося, що наша гранола дійсно наближається до поняття «ідеальна». Традиційно ми не використовуємо ненатуральні продукти.

Наразі ми міксуємо три види граноли, які мають власні цільові завдання і відповідний підбір складових. До речі, у кожному міксі є суперфуд, який підсилює дію конкретної граноли. Види такі: Енергія, Імунітет та Фітнес. З назв можна зрозуміти, що задачі наших гранол: наповнити енергією, зміцнити імунітет та допомогти зі схудненням.

Які цікаві сюрпризи та новинки готуєте для своїх клієнтів в новому році?

В планах — нові смаки паст. Наприклад, арахісова паста із фініками. А також велика лінійка паст з різноманітних горішків: кеш’ю, волоський, фундук тощо. Далі буде.

У чому фішка і перевага ТМ MantEca перед іншими виробниками?

Скажемо чесно, що ми ніколи не порівнюємо себе із іншими виробниками. Ніколи. Ми маємо власні принципи, власний продукт і власно дорогу. Ми робимо правдивий продукт і впевнено знаходимо прихильників в Україні та за кордоном.


Контакти:

mantecapb.com

телефон: 093 53 52 514

(Visited 160 times, 1 visits today)

Комментарии